spaar

ADVIESGESPREK AANVRAGEN?

Neem direct contact met ons op: 071-8200357

Portokosten besparen dankzij onze brievenbuspakketten

Bent u als eigenaar van een webwinkel ook op zoek naar een manier om portokosten te besparen? Lees dan snel mee! Wij snappen maar al te goed dat u uw klanten de best mogelijke service wilt bieden, maar tevens zelf uw kostenplaatje zo aantrekkelijk mogelijk ziet. Wij vertellen u daarom graag meer over onze brievenbuspakketten.

Wat is het?

Wist u dat meer dan 7,5 miljoen brievenbussen in Nederland een formaat hebben waar veel meer door heen gaat dan een enveloppe? Onze brievenbuspakjes passen bijvoorbeeld gemakkelijk door de bus. Een ander groot voordeel is dat het dus altijd bezorgd kan worden, ook als de bewoner niet thuis is. Het is een snelle en voordelige bezorgoplossingen voor zendingen tot 2 kilogram. Bent u een webwinkelier en verzend u regelmatig kleine artikelen? Dan is dit ideaal voor u!

Hoe werkt het?

Nadat u een bestelling van een klant ontvangt en deze in orde maakt, print u via ons verzendsysteem een verzendetiket uit. Vervolgens stuurt u een Track & Trace code per mail naar uw klant. Zowel u als uw klant kunnen het pakket volgen en weten precies waar deze zich bevindt. Onze service is ideaal voor het versturen van kleding, dvd’s, boeken en andere kleine artikelen.

Verstuurt u op dit moment regelmatig pakketten en lijkt het u wel wat om geld te besparen? Pas het formaat van uw verzending een maak gebruik van onze brievenbuspakketten. Wij analyseren, adviseren en distribueren elke verzending voor een onderneming. Dankzij onze uitgebreide kennis omtrent verzending, laten we u graag zien op welke wijze u een verzending zo goedkoop mogelijk kunt maken en kosten bespaart. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!