spaar

ADVIESGESPREK AANVRAGEN?

Neem direct contact met ons op: 071-8200357

Gratis analyse

Uit ervaring weten we dat veel organisaties en bedrijven de kosten van een postzegel als noodzakelijk kwaad zien. Ze staan niet stil bij het feit dat er wel degelijk op deze uitgavepost bespaard kan worden.

Dit kan te maken hebben met de onbekendheid met de vele mogelijkheden die er zijn om uw post aan te bieden. Er zijn verschillende postverspreiders die afzonderlijk ook hun eigen voorwaarden hebben. U vraagt zich misschien af of het wel loont om u in die materie te verdiepen.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van postverwerking beschikken wij over veel kennis en expertise op het gebied van poststroomoptimalisatie. We weten hoe we poststukken zo efficiënt mogelijk kunnen aanbieden. Bij de analyse van uw poststromen zijn er een aantal criteria waar wij rekening mee houden, zoals onder meer gewicht, kwantiteit, frequentie en importantie. Ook bij het aanbieden van kleinere hoeveelheden kan het kanaliseren van uw documentstromen vaak al een aanzienlijke besparing opleveren.

Wij willen onze ervaring graag met u delen. Gezamenlijk kijken we of er binnen uw bedrijfshuishouding een besparing op deze kosten realiseerbaar is. Voor ons een kleine moeite, voor u een grote besparing!