spaar

ADVIESGESPREK AANVRAGEN?

Neem direct contact met ons op: 071-8200357

Pakketten

De aflevering van pakketten is hét visitekaartje van een webwinkel. Het is dan ook van essentieel belang om voldoende aandacht te besteden aan het logistieke proces van uw webwinkel. Portokostenbesparen.nl is expert op het gebied van snelle en goedkope pakketverzending en biedt u een complete verzendoplossing voor al uw online pakketten in binnen- en buitenland. Of het nu gaat om een grote bestelling of om een klein brievenbuspakketje.

Onze unieke webapplicatie is uitermate geschikt voor elke webshop. Wij bieden kleine, middelgrote en grote webshops het beste van elke leverancier. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij namelijk grote volumecontracten opgebouwd met verschillende leveranciers, die zich inmiddels allemaal onder het dak van ons systeem bevinden.

Naast de keuzemogelijkheid uit onder meer PostNL en DHL, biedt ons systeem u ook een andere keuze. U kunt kiezen of u uw zendingen handmatig wilt invoeren of dat u deze (automatisch) laat importeren uit bekende webwinkelsoftware-aanbieders als Magento , Shoppagina, SEOshop en CCV shop. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het online versturen van pakketten? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan.