spaar

ADVIESGESPREK AANVRAGEN?

Neem direct contact met ons op: 071-8200357

Besparen op partijenpost

Wilt u veel post tegelijk verzenden naar het binnen- of buitenland? Dan biedt partijenpost uitkomst. En kosten voor partijenpost hoeven niet hoog te zijn. Daar kan Portokostenbesparen.nl u alles over vertellen. Wij zijn dé online service tool voor het verzenden van nationale en internationale post, brievenbuspakketten en pakketten. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u voorzien van onafhankelijk advies en een kostenbesparend voorstel. Wij gaan graag de uitdaging voor u aan!

Scherpe tarieven voor partijenpost met Portokostenbesparen.nl

Wanneer u ervoor kiest partijenpost te versturen, hoopt u dat u de gemaakte kosten terugverdiend, bijvoorbeeld in de vorm van bestellingen, nieuwe klanten of giften. Hoge portokosten kunnen uw winst echter flink in de weg zitten. Wij van Portokostenbesparen.nl brengen daar graag verandering in. Onze doelgerichte en professionele aanpak in combinatie met onze volumecontracten met alle postbedrijven in zowel binnen- als buitenland, maakt dat wij u scherpe prijzen voor het verzenden van partijenpost kunnen bieden. Meer weten of een oriënterend adviesgesprek aanvragen? Neem contact met ons op!

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Onafhankelijk advies;
  • 25 jaar ervaring in postwereld;
  • Automatisch importeren van zendingen door samenwerkingen met webwinkelsoftware-aanbieders als Magento, Shoppagina, SEOshop en CCV shop;
  • Inkoopcollectief met alle postbedrijven;
  • Advies over nationale én internationale post;
  • Effectieve online tool.

Maak kennis met een GRATIS analyse

Wilt u kennismaken met onze professionele service en dienstverlening? Maak gebruik van de tijdelijke gratis analyse en ontvang tevens een kostenbesparend voorstel! Een vrijblijvende offerte aanvragen om direct te starten met kosten besparen is ook mogelijk: laat u verrassen door onze scherpe tarieven. Vul het contactformulier op onze website in of bel naar 071-8200357 en maak een afspraak met één van onze professionele medewerkers. Kosten besparen op partijenpost start met Portokostenbesparen.nl!