spaar

ADVIES GESPREK AANVRAGEN?

Neem contact op

Post

Van het verzenden van promotioneel materiaal en het opstellen van een wervende mailing tot het sturen van facturen; de communicatie met uw klanten is voor een belangrijk deel gebaseerd op het verzenden van post. Uiteraard wilt u uw klanten zo goed mogelijk informeren. Daardoor vraagt de samenstelling van een dergelijke mailing vaak veel tijd en voorbereiding.

De postzegel is in de meeste gevallen de grootste kostenpost van de mailing. Toch zijn er maar weinig organisaties die stilstaan bij het beperken van deze kosten. Bij Portokostenbesparen.nl hebben we veel ervaring met het verzenden van poststukken en het analyseren van interne poststromen. Dagelijks adviseren we onze klanten op het gebied van postverzending, zowel over de interne post als over de post die door derden wordt aangeboden.

In april 2009 is de postmarkt in Nederland geheel geliberaliseerd. Dit houdt voor u als aanbieder van poststukken in dat u zelf mag kiezen welke postverspreider uw poststukken bij uw klanten moet bezorgen. De grootste postverspreiders in Nederland zijn PostNL, Sandd en Van Straaten Post. Wij willen u graag wijzen op de verschillende mogelijkheden die er zijn voor het minimaliseren van de kosten van uw postzegel.

Als gespecialiseerd verzendhuis weten we bij Portokostenbesparen.nl als geen ander hoe u kunt besparen op uw portokosten. Wij zijn een grootverbruiker op de postmarkt en werken intensief samen met de drie grootste postverspreiders in Nederland. Door deze samenwerkingen en ons volume kunnen wij u niet alleen voor alle producten van deze postverspreiders scherpe tarieven aanbieden, we kunnen u ook een passend advies geven over de keuze voor één van de producten van de verschillende postverspreiders. Het aanbieden van poststromen aan de andere postverspreiders behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Samen met u kunnen wij aan de hand van een analyse van uw poststromen en het soort poststuk dat u wilt laten bezorgen een keuze maken.

Wilt u weten hoe u direct een besparing op uw onkosten kunt realiseren? Wij informeren u graag over de mogelijkheden om gebruik te maken van onze contacten met de diverse postverspreiders. Het aanvragen van een offerte bij Portokostenbesparen.nl is dan ook zeker de moeite waard!