Gratis analyse

Ook u bent vast wel eens geschrokken van uw uitgaven aan portokosten. Het plakken van postzegel en het frankeren van pakketten behoort tot de dagelijkse routine. Evenals de verzendorganisatie waar u gebruikt van maakt. Uit ervaring weten we dat veel organisaties en bedrijven weinig sturen op portokosten. En dat terwijl er in zo’n 80% van de gevallen kan worden bespaard. Portokostenbesparen.nl is daarin de specialist. Vanuit kennis van de markt en mogelijkheden. Onze collectieve inkoopkracht en expertise staan garant voor scherpe prijzen. Voor onze opdrachtgevers weten we gemiddeld tussen de 5 en 25% voordeel te realiseren.

En we doen meer om uw kosten naar beneden te krijgen. Wij analyseren uw poststromen en laten zien waar optimalisatie mogelijk is. Wij kijken onder meer naar gewicht, kwantiteit, frequentie en urgentie van uw post- en pakketzendingen. Ook bij het aanbieden van kleinere hoeveelheden kan het kanaliseren van uw documentstromen vaak al een aanzienlijke besparing opleveren. Gezamenlijk kijken we of er binnen uw bedrijfshuishouding kostenvoordeel te behalen is. Voor ons een kleine moeite, voor u een grote besparing!

Benieuwd of u ook voordeel kunt behalen? Doe de check.

Wilt u meer? Maak dan gebruik van de analyse die wij gratis aanbieden. Wij geven u snel inzicht in de voordelen die u kunt behalen. Met een heldere analyse op basis van no cure, no pay weet u precies waar u aan toe bent.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen?

Met een minimum van uw tijd behaalt u maximaal voordeel!