Internationaal

Portokosten buitenland besparen?
Het antwoord op goedkoop internationaal verzenden.

Internationaal post en pakketten versturen loopt al snel in de papieren. In de meeste gevallen kan Portokostenbesparen.nl voor u verzendkosten besparen. Goedkoop internationaal verzenden vraagt om kennis van de posttarieven en ervaring met de verschillende distributiekanalen.  Verzendmogelijkheden, tarieven en postbedrijven verschillen per land. Wij kennen de markt en de mogelijkheden om te besparen op uw portokosten buitenland. Portokostenbesparen.nl  zorgt voor een lagere verzendprijs van uw direct mailing, periodiek, tijdschrift of brievenbuszending.

Portokostenbesparen.nl analyseert, adviseert, selecteert en distribueert al uw internationale post- en pakketzendingen.

Posttarieven internationaal

Als gespecialiseerd verzendhuis weet Portokostenbesparen.nl als geen ander hoe u kunt besparen op post tarieven buitenland. Wij zijn een grootverbruiker op de postmarkt en werken intensief samen met de grootste post- en pakketverspreiders, ook over de grens. Door onze samenwerking en volumes kunt ú besparen op de buitenlandse posttarieven.
We inventariseren uw wensen, analyseren uw poststromen, onderzoeken de mogelijkheden en leveren u een offerte tegen de scherpste internationale posttarieven. We zetten desgewenst de alternatieven helder naast elkaar en geven u een passend advies. Uiteindelijk verzorgen wij uw post naar het buitenland van begin tot eind tegen de laagst mogelijke kosten. Want daar gaat het ten slotte om.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen?

Met een minimum van uw tijd behaalt u maximaal voordeel!