Onze klanten

Drukkerijen/ Uitgeverijen

Voor diverse drukkerijen en uitgeverijen zijn we de partner voor het inkopen van de portokosten. Of het nu gaat om een periodiek, tijdschrift, een direct-mailing of een pakket. Doordat we onafhankelijk zijn kunnen we voor elke klant een maatwerkoplossing aanbieden. We hebben zowel nationaal als internationaal verzendcontracten waardoor we op basis van gewenste snelheid van bezorgen en formaten een passend aanbod maken. De postzendingen kunnen worden verzonden naar onze hub in Voorschoten. Of wij halen de mailing op bij de klant. Vanuit onze hub leveren wij bij de verschillende postpartijen aan. Gemak en goedkoper dan zelf regelen! 

(handels)ondernemingen

Sinds de start in 2014 zijn er een groeiend aantal (handels)ondernemingen die gebruik maken van Portokostenbesparen.nl. Vaak worden door deze bedrijven jaarlijks catalogussen verzonden in Nederland en naar het buitenland. Zeker als het gaat om de buitenlandse adressen, dan kunnen de kosten hard oplopen. Via ons netwerk van internationale partners reduceren wij die kosten gemiddeld met 15 – 20%. Hierdoor blijft er meer geld over voor andere marketingactiviteiten. Door een grondige analyse van uw verzendingen kunnen wij u de besparing voorrekenen! Baat het niet dan schaadt het niet!

Diverse organisatie profit en non-profit

In de afgelopen jaren hebben we diverse analyse,- en efficiency trajecten op gebied van postverzendingen voor bedrijven, ziekenhuizen, stichtingen en overheden verricht. Door onze expertise van postcontracten adviseren wij organisaties hoe zij nog beter gebruik kunnen maken van hun postcontract. We onderzoeken daarbij de praktijk en leggen deze naast het oorspronkelijke contract. Indien er verbeteringen mogelijk zijn dan begeleiden we met de juiste stappen hierbij! 

Benieuwd hoeveel u kunt besparen?

Met een minimum van uw tijd behaalt u maximaal voordeel!